Mladá Boleslav: Začala oprava střechy mateřské školy Sluníčko

29.07.2019 19:05

Budova, v níž sídlí mateřská škola Sluníčko, není v dobrém technickém stavu, proto nyní začala její rekonstrukce. Město k opravě střechy, kudy do školky zatékalo, využilo dobu letních prázdnin, kdy je budova prázdná.

Mladá Boleslav: Začala oprava střechy mateřské školy Sluníčko
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Rekonstrukce části střechy začala poslední červencové pondělí, práce budou o prázdninách dokončeny. Jedná se však pouze o dočasné řešení havarijního stavu, budova bude muset projít kompletní rekonstrukcí, případně může dojít i k jejímu zbourání a vybudování nové na stejném místě, vše záleží na tom, která varianta bude ekonomičtější.

To však proběhne až v době, kdy bude postavena nová mateřská škola, která už roste v areálu MŠ Beruška. "Sem budou dočasně přestěhovány děti i personál ze Sluníčka, abychom mohli stávající Sluníčko generálně zrekonstruovat. Poté je samozřejmě přestěhujeme zpátky," ujistil už dříve primátor Nwelati.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…