Mladá Boleslav obnoví další část kamerového systému

26.08.2017 11:41

Město Mladá Boleslav pokračuje v postupné obnově kamerového systému. Rada města schválila rozpočtové opatření, které umožní zafinancovat obnovu osmi kamerových bodů celkem za 762 400 Kč. Informoval o tom náměstek primátora Jiří Bouška.

Mladá Boleslav obnoví další část kamerového systému
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

V sídle městské policie může obsluha systému sledovat dění prostřednictvím 52 kamerových bodů. V předchozích letech došlo i s přispěním automobilky Škoda Auto k obnově nevyhovujících obrazovek kamerového systému u městské policie i k výměně nejvíce nevyhovujících kamer po městě.

Nyní se díky nově schválené částce mohou nakoupit a vyměnit kamery u Dallasu v Havlíčkově ulici, v ulici Na Radouči, na třídě T. G. Masaryka u obchodní akademie, u parkoviště v Zalužanské ulici, na Výstavišti, na náměstí Republiky a na třídě V. Klementa u sídla automobilky Škoda. "Ty kamery jsou již přes deset let staré a mají již zhoršený obraz, proto se nakoupí nové, které budou splňovat moderní kritéria," řekl náměstek Bouška.

Do budoucna je v plánu posílit kamerový systém také ve vybraných parcích. V současné době již městská policie prověřuje možnosti připojení nových kamerových bodů v některých parcích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Město usiluje o záchranu krajského bazénu

19:27 Frýdek-Místek: Město usiluje o záchranu krajského bazénu

Krytý bazén na krajské Střední škole řemesel ve Frýdku-Místku potřebuje nutnou rekonstrukci. Radnice…