Mladá Boleslav zažila Festival kávy, čokolády a čaje

06.10.2020 18:55

Na velkém sále Domu kultury v Mladé Boleslavi se v sobotu 3. října konal tradiční podzimní Festival kávy čokolády a čaje.

Mladá Boleslav zažila Festival kávy, čokolády a čaje
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Festival, který je sladkou alternativou k pivnímu September Festu, nebo ke Slavnostem vína, znovu nabídl ochutnávku kvalitní kávy, cukrářských výrobků a také hudební program.

Akci se podařilo uspořádat i v rámci platných omezení v souvislosti s onemocněním Covid-19. Zatímco program zůstal beze změn, režim na velkém sále musel být přizpůsoben podmínkám vládních nařízení, platných v den pořádání akce. "Odřekli nám účast pouze čtyři stánkaři, jinak vše jede tak, jak bylo původně naplánováno. Jsem rád, že i v této době si lidé z Mladé Boleslavi našli do Domu kultury cestu, je vidět, že o podobnou akci je v našem městě zájem" uvedl náměstek primátora Daniel Marek.

Lidé mohli pozorovat profesionální baristy přímo při práci, zaposlouchat se do swingové hudby, nebo se inspirovat kuchařských uměním Chili Ta Thuy – účastnice MasterChef, která přímo před diváky v sále uvařila své oblíbené rodinné jídlo. Nechyběla ani čokoládová fontána, barista coffee show nebo oblíbený latte art.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

22:28 Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

U ošetřeného jasanu v Jabloneckých Pasekách je nyní opravený křížek. Zatímco strom loni nechal odbor…