Moravský Krumlov: Město připravilo pozemky pro 45 rodinných domů

27.08.2019 10:04

Nově připravené a zasíťované pozemky pro celkem čtyřicet pět rodinných domů nabízí Moravský Krumlov zájemcům. „Prodej pozemků probíhá formou elektronické prodejní aukce. Další vyhlášení již třetího kola aukce je plánované v průběhu září 2019,“ potvrdil starosta města Tomáš Třetina.

Moravský Krumlov: Město připravilo pozemky pro 45 rodinných domů
Foto: mkrumlov.cz
Popisek: Budova radnice města Moravský Krumlov

Pozemky připravili tak, aby byly dostatečně široké, a přitom jednoduchého a využitelného tvaru. Dalším parametrem byla ekonomika nákladů na infrastrukturu. Pozemky jsou nyní kompletně zasíťované včetně přípojek k jednotlivým stavebním pozemkům zakončených pro jednoduché napojení revizními šachtami, jsou vybudované obslužné komunikace, parkovací plochy, komunikace pro pěší a veřejné osvětlení. Celkové náklady na kompletní zasíťování lokality Novosady pro výstavbu rodinných domů činily přes šedesát milionů korun.

„Dbali jsme také na šetrné hospodaření s dešťovou vodou, aby z pozemků rychle neodtekla, ale dala se smysluplně využít,“ popsal starosta Tomáš Třetina. Proto jsou v lokalitě vybudovány tři velké zasakovací objekty a jedna retenční nádrž, která bude sloužit zejména Službám města a hasičům.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

7:37 Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

ZŠ Okružní na Jižních Svazích se stále pyšní přívlastkem Partnerská škola Českého volejbalového svaz…