Moravský Krumlov: Město připravilo pozemky pro 45 rodinných domů

27.08.2019 10:04

Nově připravené a zasíťované pozemky pro celkem čtyřicet pět rodinných domů nabízí Moravský Krumlov zájemcům. „Prodej pozemků probíhá formou elektronické prodejní aukce. Další vyhlášení již třetího kola aukce je plánované v průběhu září 2019,“ potvrdil starosta města Tomáš Třetina.

Moravský Krumlov: Město připravilo pozemky pro 45 rodinných domů
Foto: mkrumlov.cz
Popisek: Budova radnice města Moravský Krumlov

Pozemky připravili tak, aby byly dostatečně široké, a přitom jednoduchého a využitelného tvaru. Dalším parametrem byla ekonomika nákladů na infrastrukturu. Pozemky jsou nyní kompletně zasíťované včetně přípojek k jednotlivým stavebním pozemkům zakončených pro jednoduché napojení revizními šachtami, jsou vybudované obslužné komunikace, parkovací plochy, komunikace pro pěší a veřejné osvětlení. Celkové náklady na kompletní zasíťování lokality Novosady pro výstavbu rodinných domů činily přes šedesát milionů korun.

„Dbali jsme také na šetrné hospodaření s dešťovou vodou, aby z pozemků rychle neodtekla, ale dala se smysluplně využít,“ popsal starosta Tomáš Třetina. Proto jsou v lokalitě vybudovány tři velké zasakovací objekty a jedna retenční nádrž, která bude sloužit zejména Službám města a hasičům.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

22:28 Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

Statutární město Liberec opět podporovalo dobrovolníky, kteří se připojili k úklidové akci Ukliďme L…