Most: FUNpark opět bodoval

25.04.2020 6:32

Hlas veřejnosti vynesl mostecký FUNpark - 3D bludiště s rozhlednou na první místo v kategorii dřevěné konstrukce – realizace ankety Dřevěná stavba roku 2020, kterou pořádá Nadace dřevo pro život.

Most: FUNpark opět bodoval
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

Srdce veřejnosti si mostecký FUNpark získal už v roce 2018, kdy obsadil ve stejné anketě první místo, tehdy ještě v kategorii návrhů dřevěných staveb.

Letos se konal jubilejní, již desátý ročník ankety. Zapojilo se do něho 99 dřevěných staveb a 20 dřevěných zajímavostí. Těm všem poslala široká veřejnosti více než 56 tisíc hlasů. Mezi vítěznými díly jsou hřiště, rozhledny, rodinné domy, roubenky i dřevěné interiéry. Soutěž byla rozdělena do devíti kategorií, do všech se mohla zapojit svým hlasováním veřejnost, v pěti z nich hlasovali odborní porotci.

Letos se rozhledna FUNparku umístila také na pěkném druhém místě v anketě Rozhledna roku, kterou vyhlásil Klub přátel rozhleden, kdy pro ni hlasovalo 478 lidí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…