Most: Hejtman neoprávněně obvinil vedení města ze šíření chaosu

01.03.2021 20:27

Včera odpoledne napadl hejtman Ústeckého kraje Jan Schiller vedení města Mostu z vytváření chaosu tím, že si dovolilo zveřejnit informaci, že ze strany hejtmana nedošlo dosud k určení mateřských škol a školek, které budou fungovat pro děti členů IZS. Vedení města se proti šíření chaosu a nepochopení ohrazuje a uvádí vše na pravou míru.

Most: Hejtman neoprávněně obvinil vedení města ze šíření chaosu
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

Vedení města Mostu vydalo v neděli 28. 2. 2021 informaci, že navzdory dosud nevydanému rozhodnutí hejtmana ÚK, je připraveno svá zařízení pro děti členů IZS zajistit a kam se tyto osoby mají obracet. Hejtman ÚK pak vydal své rozhodnutí v odpoledních hodinách v neděli 28. 2. 2021 s tím, že neměl od všech ORP označená zařízení, která pro tyto potřeby budou sloužit. To je ovšem problémem pana hejtmana, že si nedokáže zajistit informace od všech dotčených subjektů a nikoliv vedení města Mostu.

Je pak záhadou, že např. ve Středočeském kraji hejtmanka své rozhodnutí toho typu vydala v sobotu 27. 2. 2021 v 16:00, tedy téměř o 24 hodin dříve než ÚK. To svědčí o tom, že ne vše běží v našem kraji ideálně.

Tato doba není zralá pro kritiku, šíření chaosu a podobných věcí. Je o tom, zajistit lidem co možná nejlepší podmínky pro to, abychom minimalizovali rizika nákazy a maximalizovali připravenost pro ochranu zdraví lidu. To by si měl v této době každý uvědomit, šlápnout do pedálů a přestat jen planě žvanit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…