Most: Jak bude vypadat park Střed? Hodnoticí porota zasedne 10. března

05.03.2020 11:11

Soutěžní týmy architektů a krajinářů na konci měsíce února odevzdaly své návrhy s představou o budoucí podobě a fungování parku Střed.

Most: Jak bude vypadat park Střed? Hodnoticí porota zasedne 10. března
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

O vítězi by porota měla rozhodnout 10. března. Jste netrpěliví stejně jako my, jak to dopadne? Soutěžní řešení si mostečtí obyvatelé budou moci prohlédnout začátkem dubna v obchodním domě Central. A nejen to. Rok 2020 slibuje další řádku akcí, které chtějí místní vylákat ven do parku a více se o něj zajímat.

„Výstava všech soutěžních návrhů budoucí podoby parku Střed, které vzejdou z architektonické soutěže Cena Nadace Proměny, by měla být slibným začátkem další důležité fáze projektu. Následovat bude veřejné setkání a diskuse s architekty, kteří vysvětlí, jak o budoucnosti parku uvažují a jaké konkrétnější úpravy by změna měla přinést,“ uvedl primátor města Mostu Jan Paparega. Veřejnost bude mít možnost návrh před dalším rozpracováním připomínkovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

O Vrběticích máte jasno

Paní Pekarová Adamová, případ byl odložen, tj. že se nepodařilo získat důkazy o spáchání tr. činu. A pokud je to jinak, proč příslušné orgány nezahájily tr. stíhání, trestní stíhání v nepřítpmnosti, nebo žádaly vydání atd.O vině rozhoduje soud, nikoliv policie nebo BIS. mŮŽETE MI PROSÍM ODPOVĚDĚT.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdlant: Demolice kotelny, komína a dalších objektů v areálu nemocnice začne 20. května

7:10 Frýdlant: Demolice kotelny, komína a dalších objektů v areálu nemocnice začne 20. května

Nevzhledné a zchátralé budovy v čele s bývalou centrální kotelnou začnou koncem května mizet z areál…