Most: Jaké poznatky přinesla anketa v rámci kampaně ke třídění odpadů

17.05.2021 12:42

Město Most před nedávnem vyhlásilo prostřednictvím odboru životního prostředí a mimořádných událostí krátkou anketu na téma Jak třídíte odpad v Mostě. Do ankety se zapojilo celkem 599 respondentů, kteří vyjádřili svůj postoj ke třídění odpadů v našem městě. Některá doporučení bylo možné zrealizovat ihned a některá vyžadují delší přípravu.

Most: Jaké poznatky přinesla anketa v rámci kampaně ke třídění odpadů
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

„Velice nás těší zájem občanů, protože díky anketě jsme se dozvěděli nejen kdo, jak a hlavně proč třídí vyprodukované odpady, ale sešlo se nám i poměrně hodně zajímavých podnětů i otázek na třídění odpadů, na které budeme postupně odpovídat v novém seriálu Mosteckých listů „Odpady: Víte, že“. Naším cílem je, aby se občané města Mostu dozvěděli o třídění a svážení odpadů vše podstatné i zajímavé a bylo to přínosem pro náš vytoužený cíl, kterým je zlepšení třídění odpadů v našem městě,“ říká náměstek primátora Marek Hrvol.

Deset vylosovaných výherců obdrží propagační materiály. Jména výherců budou zveřejněna v květnovém vydání Mosteckých listů a prostřednictvím Mobilního rozhlasu. Ceny si bude možné vyzvednout v recepci magistrátu na základě předložení dokladu totožnosti.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…