Most: Město bude s občany komunikovat chytře pomocí aplikace Mobilní rozhlas

26.08.2019 16:02

Město Most zavádí od 29. srpna 2019 novinku. Pro chytrou komunikaci s občany vybralo systém Mobilní rozhlas od brněnské společnosti Neogenia. Nejmodernější systém komunikace mezi občanem a samosprávou díky kterému budete vždy včas informováni o krizových situacích a tématech, které vás ve městě zajímají.

Most: Město bude s občany komunikovat chytře pomocí aplikace Mobilní rozhlas
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

Co vás čeká?

Upozornění na strojní a blokové čištění, odstávky vody, uzavírky silnic, dotazy na vedení města, hlášení závad na nefunkční mobiliář, nepořádek, černé skládky, autovraky. Těšit se můžete na pravidelnou týdenní pozvánku na kulturní, sportovní a společenské akce a zajímavé zprávy z magistrátu formou newsletteru. To vše nadosah ruky. Aplikace Zlepšeme Česko-Mobilní rozhlas, přinese mnoho užitečných funkcí. Ocení je všichni, kteří chtějí být v obraze, zajímají se o dění v Mostě a také ti, kteří se rádi zeptají vedení města na nejrůznější dotazy a mají zájem se více zapojit do veřejného dění prostřednictvím dotazníkových průzkumů a anket. Registrace i služby Mobilního rozhlasu jsou zdarma.

Rychlý a pohodlný přístup ke všem informacím

Je to jednoduché, rychlé a efektivní! Most si od nového systému slibuje rychlejší, efektivnější a bezpečnější informování obyvatel a jejich vyšší zapojování do života ve městě. Každý uživatel si při registraci bude moci vybrat jednotlivé typy informací, o které má zájem. Vyzkoušejte ji ještě dnes! Zaregistrujte se přes formulář na webových stránkách a stáhněte si aplikaci. Začněte s námi komunikovat, nebo si nechte posílat užitečné informace. „Systém je připraven i na to, aby vyhodnotil, jaké části města se daná aktualita či výzva týká a zašle ji proto jen těm, kteří v dané lokalitě bydlí. Slibujeme si od toho zlepšení informovanosti občanů o veškerém dění v našem městě. Doufám, že i občané, tedy vy všichni, kteří čtete tyto řádky, novinku přivítáte,“ vysvětluje primátor města Mostu Jan Paparega.

Informace o dění ve městě pořád na dosah ruky z mobilu i tabletu

Při krizových situacích oceníte sms či hlasové zprávy, které vás budou ve správný moment informovat, ať jste kdekoliv. O dění a kulturních událostech se dozvíte včas díky moderní podobě e-mailů či aplikaci Zlepšeme Česko. Pomocí aplikace můžete hlásit černé skládky, poničený veřejný majetek, hledat ztracené věci. „Jednou z výhod zmiňované aplikace je možnost uspořádat anketu či provést dotazníkové šetření. Jednoduše a bez velké administrativy tak samospráva získá názory občanů a výsledky z anket budeme moci správně aplikovat například při jednáních Zastupitelstva či Rady města,“ dodává primátor.

Registrujte se zdarma ještě dnes

Zaregistrovat se můžete zdarma na webových stránkách www.mesto-most.mobilnirozhlas.cz a po stažení aplikace Mobilní rozhlas, kterou najdete v telefonu s Androidem i systémem iOS. Nebo vyplňte tištěný formulář, který doručíte na informační recepci budovy Magistrátu města Mostu v ulici Radniční 1, nebo do Turistického informačního centra, které sídlí vedle obřadní síně magistrátu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…