Most: Město spustilo vlastní podcastový kanál, pusťte si ho v MHD, na procházce či doma

02.04.2021 20:12

Město Most přichází s novinkou. V březnu spustilo nový informační kanál – podcasty, kterými chce zvýšit dosah informovanosti i tímto stále populárnějším způsobem. Zajímavosti, události a rozhovory o aktuálních tématech, které hýbou městem.

Most: Město spustilo vlastní podcastový kanál, pusťte si ho v MHD, na procházce či doma
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

Nestíháte sledovat nové události? Nevadí, poslouchejte zprávy, kdykoliv se to hodí vám. Podcastový kanál města Mostu si můžete pustit v MHD, při jízdě autem, na procházce se psem nebo třeba v kuchyni. Při poslouchání se zároveň můžete věnovat i jiné činnosti.

Anketa

Necháte se očkovat proti covidu-19? (Ptáme se od 1.4.2021)

hlasovalo: 19333 lidí

„Chceme být moderní město ve způsobu komunikace. Neustále se snažíme nalézat nové cesty, jak rozšířit distribuční kanály zpravodajství a předávání informací pro obyvatele města Mostu. Nyní i o moderní a stále oblíbenější podcasty. Tématy budou otázky, které mnohé Mostečany trápí a hledají na ně odpovědi. Lidem podle našeho názoru zpravodajství v této formě chybí,“ vysvětluje primátor města Mostu Jan Paparega.

Podcasty jsou umístěny na hlavních podcastových platformách – Spotify, Google Podcast, Apple Podcasts, Pocket Casts, Anchor, Breaker, RadioPublic, v nově zřízeném podcastovém kanále Město Most. Najdete je vložené i přímo v tiskových zprávách na webu města (ZDE) a článcích na on-line deníku Mosteckých listů (ZDE).

Kde podcastový kanál najdete?
Na webových stránkách města Mostu v sekci Zůstaňte v obraze, kde byla přidána ikona a odkaz na podcast Anchor. Poslech podcastů bez nutnosti přihlášení ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…