Most: Při čekání na úřadě si klienti mohou zdarma dobít mobil

16.05.2020 7:34

Většina z nás vyžaduje, aby se svým mobilním telefonem byli stále na příjmu, ideálně připojeni i on-line. Často nás však nemile zaskočí vybitá baterie.

Most: Při čekání na úřadě si klienti mohou zdarma dobít mobil
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

Mostecká radnice přišla s nápadem, jak svým klientům zpříjemnit vyřizování úředních věcí. Tou je bezplatná možnost nabití mobilního telefonu.

„V době, kdy lidé čekají ve frontě, mohou si zdarma nabít svůj mobilní telefon. V přízemí budovy magistrátu jsme ve spolupráci se společností Unipetrol nainstalovali rychlonabíjecí stanici. Jednotlivé boxy jsou uzamykatelné, takže se klienti úřadu nemusí obávat, že jim bude jejich mobilní zařízení odcizeno,“ popisuje jednu z novinek tajemník mosteckého magistrátu Petr Krupička.

Dobíjecí stanice je vybavena šesti uzamykatelnými přihrádkami s adaptéry pro nabíjení nejpoužívanějších typů mobilních telefonů. Pro nabíjení nejsou potřeba peníze ani žádné kabely. Telefon se vloží do boxu, připojí a uzamkne. Klíč si pak člověk vezme s sebou a po vyřízení všech svých záležitostí si mobil opět vyzvedne.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…