Most: Tříkrálová sbírka 2023

08.01.2023 20:55 | Tisková zpráva

Již po čtrnácté pozvala 6. ledna ředitelka Soukromé hotelové školy Bukaschool děti s pedagogickým doprovodem z nízkoprahového klubu Sovička Charity Most na Tříkrálové setkání.

Most: Tříkrálová sbírka 2023
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

Děti hezky ve škole zazpívaly tříkrálové poselství, ale i paní ředitelce k narozeninám, za což obdržely příspěvek do kasičky. Kolektivně jsme předali kytici a pěkný vyrobený dárek, což za nemocnou paní ředitelku převzal její zástupce Radek Kropík. Zapojeni byli i učitelé a žáci školy, kteří nás po společném fotografování u krásně prostřených stolů obsloužili a děti obdarovali.

charita

Děkujeme za pěkný zážitek, který mohou prožít děti ze sociálně slabých rodin, a škole a jejímu kolegiu přejeme úspěšný nový rok a Boží požehnání.

charita

Tříkrálovou sbírku organizuje Charia Česká republika a v Mostě jí požehnal 2. ledna 2023 děkan Leo Gallas v kostele sv. Václava. Její výtěžek je určen především dětem ze sociálně slabých rodin na školní pomůcky a na potřeby dětských skupin. Děkujeme za Vaši štědrost.

Brigita Janovská

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.