Most: United Energy daruje městu 500 tisíc korun

08.04.2021 6:32

Spolupráce města Mostu a společnosti United Energy pokračuje i v letošním roce. Primátor města Mostu Jan Paparega a generální ředitel United Energy Milan Boháček podepsali na konci března dodatek Dohody o vzájemné spolupráci pro letošní rok. Komořanská teplárna přispěje městu částkou 500 000 Kč.

Most: United Energy daruje městu 500 tisíc korun
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

Město Most využije částku ve výši 100 tisíc korun na podporu provozu zařízení pro okamžitou pomoc dětem - Mosťáček, dalších 100 tisíc na nákup zahradních cvičebních prvků pro výcvik motoriky seniorů pro Domov seniorů v ulici Jiřího Wolkera.

Částkou 170 tisíc korun podpoří projekt mateřinky v ulici Zdeňka Fibicha, kterým je pořízení venkovního výukového altánu pro děti, 80 tisíc korun pak věnuje mateřské škole U Cáchovny na zajištění lanové prolézačky na tamní zahradu.

Zbylými 50 tisíci korun podpoří akci „Fandíme rodině“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

10:23 Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

Olomouc provoněly tvarůžkové speciality. Festival byl rekordní co do počtu prodávajících i návštěvno…