Náchod: Cyklobusy Kladského pomezí vyjíždějí

28.05.2019 6:32

Nechte se od června do září 2019 dovézt společně s vaším kolem do turisticky zajímavých míst Kladského pomezí, Krkonoš a do polských Stolových hor.

Náchod: Cyklobusy Kladského pomezí vyjíždějí
Foto: Náchod
Popisek: Náchod

Po krátkých jarních vyjížďkách se opět blíží čas na pořádné výlety, které otestují schopnosti i výdrž nejednoho příznivce cykloturistiky. Pro snazší objevování vzdálených míst jsou určené cyklobusy, které také letos zavezou cyklisty do Adršpašsko-teplického skalního města, Stolových hor, Pece pod Sněžkou i na Pomezní boudy.

Jízdní řády cyklobusů jsou v papírové formě k dostání v informačních centrech Kladského pomezí. Letos kromě časového plánu nabízí i tipy na výlety a podrobnou mapu s cyklotrasami a turistickými atraktivitami. Díky tomu se snadno cyklisté dostanou ze skal k loupežníku Lotrandovi, z města papíru za babičkou a vojáky do Josefova či z nebe do Pekla. V elektronické podobě je jízdní řád k dispozici ZDE.

Cyklobusy jezdí v období 1. 6. až 30. 9. 2019 vždy v sobotu, neděli a státní svátky. V době letních prázdnin (1. 7. - 1. 9. 2019) jsou v provozu každý den.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Ve městě se poprvé uskuteční festival kreativních nadšenců Maker Faire

16:31 Jihlava: Ve městě se poprvé uskuteční festival kreativních nadšenců Maker Faire

Světová přehlídka kreativity Maker Faire zavítá poprvé do Jihlavy. Jednodenní akce se uskuteční 20. …