Náchod: Cyklobusy Kladského pomezí vyjíždějí

28.05.2019 6:32

Nechte se od června do září 2019 dovézt společně s vaším kolem do turisticky zajímavých míst Kladského pomezí, Krkonoš a do polských Stolových hor.

Náchod: Cyklobusy Kladského pomezí vyjíždějí
Foto: Náchod
Popisek: Náchod

Po krátkých jarních vyjížďkách se opět blíží čas na pořádné výlety, které otestují schopnosti i výdrž nejednoho příznivce cykloturistiky. Pro snazší objevování vzdálených míst jsou určené cyklobusy, které také letos zavezou cyklisty do Adršpašsko-teplického skalního města, Stolových hor, Pece pod Sněžkou i na Pomezní boudy.

Jízdní řády cyklobusů jsou v papírové formě k dostání v informačních centrech Kladského pomezí. Letos kromě časového plánu nabízí i tipy na výlety a podrobnou mapu s cyklotrasami a turistickými atraktivitami. Díky tomu se snadno cyklisté dostanou ze skal k loupežníku Lotrandovi, z města papíru za babičkou a vojáky do Josefova či z nebe do Pekla. V elektronické podobě je jízdní řád k dispozici ZDE.

Cyklobusy jezdí v období 1. 6. až 30. 9. 2019 vždy v sobotu, neděli a státní svátky. V době letních prázdnin (1. 7. - 1. 9. 2019) jsou v provozu každý den.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Cyklisté a koloběžkáři si mohou vybrat místo pro stojany

16:31 Olomouc: Cyklisté a koloběžkáři si mohou vybrat místo pro stojany

Do interaktivní mapy mohou cyklisté a majitelé koloběžek vložit svůj podnět na umístění nových stoja…