Náchod: Na SUNu dojde k pokládce optického kabelu

29.01.2019 7:34

V průběhu jarních a letních měsíců bude společnost N_SYS s.r.o., Úpice, provádět na sídlišti u nemocnice práce související s pokládkou optického kabelu v celkové délce více než jeden kilometr.

Náchod: Na SUNu dojde k pokládce optického kabelu
Foto: Náchod
Popisek: Náchod

Stavba zemního kabelového vedení, optické kabelové trasy na přenos dat - internetu a kabelové TV ke spotřebitelům - do kanceláří a bytových jednotek, nevyžaduje žádné demolice, asanace, kácení dřevin ani zábory. Kabel bude uložen 0,6 m pod chodníkem, 0,6 m ve volném terénu a 0,9-1,2 m pod komunikací.

Trasa optického kabelu nejde nikde podélně v chodníku a při křížení trasy s chodníkem nebo komunikací bude vždy proveden tzv. protlak. K demontáži zámkové dlažby dojde pouze v bezprostřední blízkosti některých obytných objektů na parkovišti, v zeleném pásu bude proveden výkop.

Důležitou informací pro obyvatele této lokality je fakt, že v průběhu realizace nedojde k omezení parkování ani průjezdnosti po místních komunikacích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Za Žateckým pokladem

16:31 Žatec: Za Žateckým pokladem

Regionální muzeum nabízí zábavu i dobrodružství v nové aplikaci.