Náchod: Uchazeči podali tři nabídky na dostavbu nemocnice

14.11.2017 11:30

Obálky s nabídkami, které podali uchazeči o zakázku "Oblastní nemocnice Náchod – I. etapa modernizace a dostavby“, se dnes dopoledne otevíraly v Brně.

Náchod: Uchazeči podali tři nabídky na dostavbu nemocnice
Foto: Náchod
Popisek: Náchod

Sešly se celkem tři nabídky, které budou nejdříve vyhodnoceny podle kritérií a následně posouzeny z hlediska splnění podmínek účasti, z hlediska splnění zadávacích podmínek a z hlediska mimořádně nízké nabídkové ceny.

"Dnes jsme dospěli k hmatatelnému výsledku. Je to skutečně průlomový okamžik, protože jsme mnohem blíž k tomu, abychom mohli na jaře příštího roku začít stavět dva zcela nové pavilony. Náchodská nemocnice, která je největší z krajských zdravotnických zařízení, konečně získá adekvátní prostory a vybavení pro svou širokou spádovou oblast. Předpokládám, že smlouvu s vítězným uchazečem podepíšeme počátkem příštího roku," zhodnotil hejtman Jiří Štěpán.

"V10 hodin a 10 minut byly otevřeny jednotlivé nabídky k první etapě modernizace Oblastní nemocnice Náchod. Tomuto okamžiku ale předcházelo více než tři čtvrtě roku náročných příprav a intenzivních jednání s projektantem, lékařským a dalším odborným personálem a dalšími subjekty. Bez nich a bez velkého nasazení pracovníků odboru investic bychom neměli šanci tento projekt úspěšně ukončit. Nakonec se přihlásili tři uchazeči. V tuto chvíli bude probíhat posouzení a hodnocení nabídky, která byla ekonomicky nejvýhodnější, což je pro tuto chvíli konsorcium společností GEOSAN GROUP, a. s. a BAK stavební společnost, a. s. Pokud bude celková zakázka vysoutěžena, bude vpořádku, tak by se mělo začít stavět na jaře roku 2018," informoval radní pro oblast investic Václav Řehoř.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…