Nevíte, kudy kam? Ve Znojmě vám poradí přímo na ulici

01.08.2017 13:48

Chodíte po městě a hledáte, kudy se dostat k oblíbeným památkám nebo se chcete poradit, kam zajít na dobré jídlo či kterou z právě probíhajících kulturních akcí navštívit? Ve Znojmě turistům i místním přímo v ulicích poradí pracovníci Turistického informačního centra (TIC).

Nevíte, kudy kam? Ve Znojmě vám poradí přímo na ulici
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Služba tzv. mobilních pracovníků TIC má vést k lepší informovanosti návštěvníků i obyvatel Znojma o dění a akcích ve městě. Brigádníci ve žlutém triku s logem TIC procházejí o prázdninách znojemské centrum každý den, od 9:00 do 16:00 hodin. V září je budou turisté i místní potkávat o víkendech.

„Poprvé jsme pracovníky turistického informačního centra vyslali do ulic v roce 2014 a velice se nám to osvědčilo, měli jsme pozitivní ohlasy ze strany návštěvníků i místních. Naši pracovníci mají nejen přehled o památkách a turisticky atraktivních místech Znojma, ale také o právě konaných kulturních akcích. V neposlední řadě rádi doporučí i restaurace, kam zajít na dobrý oběd, nebo kde se ubytovat,“ vysvětluje František Koudela, ředitel Znojemské Besedy, příspěvkové organizace města, pod jejíž správu provoz TIC Znojmo spadá.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…