Novojičínská radnice má úřední dny celý pracovní týden

30.05.2015 21:24

Novojičínská radnice rozšířila úřední hodiny pro veřejnost. Úřad je otevřen občanům všechny pracovní dny, tedy od pondělí do pátku.

Novojičínská radnice má úřední dny celý pracovní týden
Foto: Nový Jičín
Popisek: Nový Jičín

V úterky a čtvrtky se prodloužila provozní doba o hodinu. Součástí nového pracovního řádu zaměstnanců úřadu je i upravený etický kodex, který definuje jednání a přístup úředníků ke klientům a spolupracovníkům. Etický kodex je veřejnosti přístupný na internetových stránkách úřadu.

„Snažíme se zkvalitňovat služby a přístup zaměstnanců úřadu k občanům. Před zavedením nového pracovního řádu byl například pátek neúředním dnem. V dalších dnech se u řady odborů doba pro styk s veřejností lišila,“ vysvětlila tajemnice Městského úřadu Nový Jičín Jarmila Absolonová. Nyní je úřední doba od pondělí do pátku. Dopoledne vždy od 8 do 11 hodin, odpoledne každé pondělí a středu od 12 do 17 hodin, úterý a čtvrtek od 12 d 15 hodin a v pátek od 11,30 do 12 hodin.

„Zaměstnanci ovšem plní i jiné pracovní povinnosti jako jsou služební pochůzky, místní šetření, jednání mimo úřad. Proto nemusí občan konkrétního úředníka na pracovišti vždycky zastihnout. Vždy ho ale bude zastupovat nějaký kolega. Pokud občan trvá na jednání s konkrétním zaměstnancem, doporučila bych mu dopředu si schůzku s úředníkem domluvit telefonicky nebo e-mailem,“ dodala tajemnice úřadu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

dezinformace

Dobrý den, tvrdíte, že dezinformace existují. Můžete definovat tento pojem, protože to zatím nikdo v ČR neudělal, ale hlavně, že tato vláda pořád mluví o tom, jak se tu šíří a jak s nimi bude bojovat. A výsledek je takový, že jak sám říkáte, se tu řada lidí bojí pak narovinu říci to, co si myslí

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havířov: Vedení města se sešlo s úspěšným hokejovým týmem AZ Havířov

16:31 Havířov: Vedení města se sešlo s úspěšným hokejovým týmem AZ Havířov

Poděkovat a příjemně si popovídat, to byl hlavní důvod setkání, které iniciovalo vedení města Havířo…