Nový Bor: Infocentrum dostalo plný počet bodů

09.10.2020 12:16

Turistické informační centrum Nový Bor prošlo metodou Mystery shopping bez ztráty jediného bodu!

Nový Bor: Infocentrum dostalo plný počet bodů
Foto: René Latko / novy-bor.cz
Popisek: Nový Bor

Turistické informační centrum Nový Bor prošlo metodou Mystery shopping bez ztráty jediného bodu! Dne 25. srpna 2020 v infocentru proběhla neohlášená kontrola. „Tajný“ pracovník kontrolní agentury se vydával za turistu se všemi požadavky, které k této roli patří. Naše infocentrum prošlo se skvělými výsledky a celkově jsme získaly 42 bodů ze 42 možných. O právě provedené kontrole jsme se nedozvěděly ihned a tudíž jsme ani netušily, že máme za sebou důležitou zkoušku. Kompletní výsledky se seznamem všech hodnocených parametrů jsem obdržela 11. září 2020. V dotazníku bylo hodnoceno přes 50 parametrů, např. exteriér a interiér infocentra, první dojem zákazníka, profesionální vystupování pracovníka, schopnost navrhnout řešení a jeho atraktivita, aktivní přístup pracovníka, ale i úsměv, čistota prostředí, nabídka suvenýrů či rychlost obsloužení a vytvoření přátelské atmosféry. Se vším jsme se „popraly“ bez chybičky a jsem na nás náležitě pyšná! A to ta letošní sezóna byla velmi nabitá a přes léto jsme obsloužily přes 5.700 návštěvníků. Vždy si zakládám na tom, aby od nás návštěvníci odcházeli spokojení a pokud možno i s úsměvem. Troufám si říci, že všechna „moje“ děvčata se snaží toto maximálně dodržovat a svou práci děláme velmi rády a především srdcem - a je to znát, nejen ve výsledcích profesionálních průzkumů, ale především na tvářích běžných návštěvníků.

Děkuji všem za podporu, přeji krásné babí léto a těšíme se na vás např. 23. října 2020 na Halloweenském dni otevřených dveří TIC.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Nejvíce se líbila autobusová zastávka s magnoliemi, vyzdobily ji děti z Předmostí

10:28 Přerov: Nejvíce se líbila autobusová zastávka s magnoliemi, vyzdobily ji děti z Předmostí

Soutěž o nejoriginálnější jarní výzdobu autobusové zastávky zná svého vítěze. Letos kreativci vzdáva…