Nový Bor: Novou tvář Tyršova náměstí a okolí může ovlivnit i veřejnost

01.06.2018 10:01

Město Nový Bor hledá budoucí podobu Tyršova náměstí a přilehlého okolí. Přispět svými názory a nápady mohou i obyvatelé Nového Boru prostřednictvím veřejné ankety. Její výsledky budou zapracované do architektonické studie.

Nový Bor: Novou tvář Tyršova náměstí a okolí může ovlivnit i veřejnost
Foto: René Latko / novy-bor.cz
Popisek: Nový Bor

„Jedná se o velmi frekventované a významné veřejné prostranství, a proto považujeme za správné, když se bude o jeho úpravách a o chystané studii veřejně diskutovat,“ říká starosta Nového Boru Jaromír Dvořák.

Studii za 180 tisíc korun vypracují architekti ze City Upgrade, s,r.o., kteří se specializují na urbanismus a architekturu obcí a měst. Zahrnovat bude Tyršovo náměstí, ulici B. Egermanna v úseku od kruhového objezdu po křižovatku s ul. Gen. Svobody a ulici Liberecká od kruhového objezdu po Vančurovu ulici.

Její součástí je veřejná anketa, jejímž cílem je zjistit, jak si obyvatelé představují svoje město, kde vidí jeho problémy a kam by mělo směřovat. Vedle toho jsou zde pak konkrétní dotazy na využití Tyršova náměstí a jeho okolí.  

Anketní list si lze stáhnout pod článkem a vyplněný jej odevzdat na podatelně městského úřadu na nám. Míru. Zde budou rovněž anketní listy k dispozici. Anketu lze také vyplnit elektronicky na webové adrese www.novy-bor.cityupgrade.cz. Termín ukončení ankety a odevzdání vyplněných otázek na podatelně je 30. června 2018.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…