Nový Bor: Soutěž o regionální výrobek roku zahájena

18.05.2020 10:13

Město Nový Bor plánuje v současné nelehké situaci podpořit místní podnikatele i tím, že jim nabídne možnost prezentovat své výrobky prostřednictvím soutěže o regionální výrobek roku.

Nový Bor: Soutěž o regionální výrobek roku zahájena
Foto: René Latko / novy-bor.cz
Popisek: Nový Bor

V loňském roce soutěž spustilo město Česká Lípa a v letošním roce se přidává i město Nový Bor. Do soutěže se mohou zapojit výrobci z obcí v rámci obou ORP. 

Dejte o sobě vědět a pochlubte se šikovností svých rukou. Přihlaste sebe a své výrobky do druhého ročníku řemeslné soutěže o regionální výrobek Českolipska a Novoborska. Vyrábíte keramiku, šperky, sklo či oděvy? Nebo snad vaříte pivo? Pak je naše soutěž přesně pro vás! Přihlaste se a získejte nové zákazníky. Soutěžit se bude ve třech kategoriích – potraviny, řemesla a umělecké výrobky, oděvní a textilní tvorba. Výrobce může přihlásit neomezený počet výrobků (i v jedné kategorii). Na každý z nich je však třeba vyplnit zvlášť přihlášku. Formulář přihlášky je k dispozici v Turistickém informačním centru v Novém Boru a také na webových stránkách města. Na stejných místech je k dispozici i v České Lípě.

Příjem přihlášek bude probíhat od 1. května do 31. července. Propozice soutěže a všechny další potřebné informace budou také zveřejněny ZDE a ZDE. Vítězové jednotlivých kategorií získají finanční odměnu ve výši 5000 Kč, absolutní vítěz bude oceněn částkou 20 000 Kč a získá právo označovat svůj výrobek logem Českolipský regionální výrobek roku 2020. Dále získá možnost prezentovat své výrobky na akcích pořádaných městy Nový Bor a Česká Lípa.

Zapojte se do soutěže. Tato soutěž je tu pro vás.

Propozice soutěže a přihláška ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: V cykloparku byl dokončen už čtvrtý singletrail, dlouhý skoro sedm kilometrů

19:06 Aš: V cykloparku byl dokončen už čtvrtý singletrail, dlouhý skoro sedm kilometrů

V lesním terénu vrchu Háj byla nedávno dokončena stavba sedm kilometrů dlouhé přírodní trasy pro vyz…