Nový Bor: V Jiráskově ulici se dokončuje oprava vodovodu

23.07.2020 6:32

Severočeská vodárenská společnost, a.s. dokončuje v Jiráskově ulici rekonstrukci vodovodního řadu. Začátkem srpna je vystřídají plynaři. Než zahájí práce na rekonstrukci plynovodu, bude Jiráskova ulice průjezdná.

Nový Bor: V Jiráskově ulici se dokončuje oprava vodovodu
Foto: René Latko / novy-bor.cz
Popisek: Nový Bor

„Kvůli provizornímu povrchu silnice ale žádáme řidiče, aby sledovali dopravní značení,“ upozornil starosta Nového Boru Jaromír Dvořák.

Podle referenta správy komunikací na městském úřadě Vladana Pokorného se práce na rekonstrukci plynovodu kromě Jiráskovy ulice dotknou i ulic Alšova od Jiráskovy po Hřebenku, ulice Husova od kruhového objezdu po Palackého a rovněž ulice Palackého od ulice Husova po Hřebenku. Rekonstrukce plynovodu by měla probíhat do října.

„Po skončení prací město opraví chodník v Jiráskově ulici a v koordinaci se zhotoviteli stavby obnoví povrch komunikace. Stejný postup by měl následovat v části ulice Palackého a Alšova,“ uvedl Vladan Pokorný.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …