Nový Bor: V dolním Pihelu otevře pošta Partner

01.02.2023 9:15 | Tisková zpráva

V Pihelu otevře ve středu 1. února pošta Partner. Ta nahradí klasickou pobočku České pošty, která po desetiletí sídlila v budově na křižovatce u hlavního tahu I/9.

Nový Bor: V dolním Pihelu otevře pošta Partner
Foto: René Latko / novy-bor.cz
Popisek: Nový Bor

Nejen listovní a balíkové zásilky si mohou nově místní vyzvedávat v areálu (čp. 226) u křižovatky do Bukovan v dolním Pihelu.

Otevírací doba bude během prvních dní provozu ve středu a ve čtvrtek od 14 do 17 hodin, od pátku pak od 9 do 12 hodin. „Rádi bychom vyslyšeli přání místních a měli otevřeno zejména v odpoledních hodinách, budeme o tom ještě jednat s Českou poštou,“ řekla nová provozovatelka partnerské pošty Simona Obůrková.

Pošta Partner je plnohodnotnou alternativou pošty. Rozdíl je v tom, že ji provozuje třetí osoba, nikoli Česká pošta. Partnerská pošta poskytuje všechny základní služby, tj. příjem a výdej listovních a balíkových zásilek, příjem a výplatu poštovních poukázek, vybrané bankovní služby, výplatu důchodů, SIPO, prodej poštovních cenin a zboží, prodej kolkových známek a vybrané služby, jako jsou například on-line dobíjení předplacených SIM karet, prodej losů okamžitých loterií a volný prodej tisku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…