Nový Bydžov: Nadační fond má transparentní účet

12.05.2017 21:25

Nadační fond na podporu sportu, kultury a občanských aktivit v Novém Bydžově založilo město Nový Bydžov na podzim roku 2016. Cílem nadačního fondu je soustředit finanční prostředky od místních firem a dalších sponzorů a finančně pak podpořit místní sportovní, kulturní, případně jiné významné akce a aktivity.

Nový Bydžov: Nadační fond má transparentní účet
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radnice v Novém Bydžově

Předsedou nadačního fondu je starosta města Ing. Pavel Louda, členy správní rady jsou zástupci významných sponzorů – firmy Datwyler Nový Bydžov a Ardagh Skřivany. Nadační fond rozhodl o vedení transparentního účtu, takže každý může jednoduše zjistit, kdo a kolik do nadačního fondu přispívá a kdo nadační příspěvek získá, event. jak je s nadačním majetkem nakládáno.

Nadační fond má webové stránky na portálu novobydžovských neziskovek http://neziskovky.novybydzov.cz/, kde jsou všechny informace o fondu uvedeny. Nadační fond prozatím diskutuje velikost a pravidla letošní výzvy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

16:29 Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

Do Dvořákových sadů se na své místo nedaleko Hadího pramene po necelých pěti měsících restaurování v…