Olomouc: Centrum Semafor zahajuje sezónu

30.03.2012 13:30

Již 2. dubna otevře Centrum Semafor na dopravním hřišti u Androva stadionu své brány dokořán. Po omezeném zimním provozu totiž začne sezóna, kdy kola, brusle, koloběžky a odrážedla jistě přijdou vhod. Zábavné odpoledne k zahájení sezóny začne od 14:00 hodin.

Olomouc: Centrum Semafor zahajuje sezónu
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

Odpoledne bude nabité zábavou a soutěžemi, navíc po celý den si bude možné zapůjčit kola, in-line brusle, koloběžky, odrážedla i šlapací káry zcela zdarma. A právě v jízdě na šlapací káře se bude soutěžit o rychlostní rekord! Pro zájemce je také připravený znalostní test dopravních předpisů či prezentace nových kol a bezpečnostních prvků pro děti v silničním provozu. Vystoupí taneční skupina, děti zabaví i malování na obličej a k tomu všemu bude hrát country kapela Každá ruka dobrá. Pro rodiče i dováděním unavené děti bude přichystané pohodové posezení na terase s občerstvením.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olomouc.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…