Olomouc: Již podevatenácté můžete nominovat osobnosti

09.01.2016 8:35 | Zprávy

Až do 28. února mohou Olomoučané navrhovat jména osobností, které by si podle nich zasloužily získat Cenu města Olomouce či Cenu za počin roku 2015. Konečný seznam laureátů pro letošní udělování pak vzejde z hlasování zastupitelstva. Navržené osobnosti si ocenění převezmou ve čtvrtek 2. června 2016.

Olomouc: Již podevatenácté můžete nominovat osobnosti
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

„I v letošním roce chystá olomoucká radnice zatraktivnění ceremoniálu při udílení Cen města. Novinkou je také výběr jiného místa, na kterém se budou ceny předávat, a úprava samotné ceny, kterou obdrží jednotliví laureáti. Slavnostní galavečer je naplánován na čtvrtek 2. června 2016, tak aby termín zapadl do zahájených oslav Svátků města a ocenění laureáti se mohli zúčastnit průvodu k uctění patronky města sv. Pavlíny,“ uvedl náměstek primátora Pavel Urbášek. Místo konání slavnostního předávání cen je zatím v řešení.

Návrhy je možné podávat do 28. února 2016. Nominační formulář a již oceněné laureáty z předchozích let najdete na webu: www.cenamesta.cz. Písemné návrhy mohou občané nebo organizace posílat v obálce zřetelně označené „Cena města“ na adresu: Magistrát města Olomouce, k rukám Bohumila Šípa, odbor vnějších vztahů a informací, Horní náměstí 583, budova radnice, 779 11 Olomouc, nebo na e-mailovou adresu cena.mesta@olomouc.eu.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Co je podle vás příčinou vašeho neúspěchu?

Podle mě to souvisí i s tím, že se jste chytli papalášské manýry. Už jsem to třeba psala panu Fialovi, když tvrdil, jak je neetické někomu odebrat náhrady, když nepracuje a co myslíte, odpověděl mi alespoň? Ne. Vám už také většina z nás nestojí ani za odpověď. Dřív jste byli mnohem otevřenější. Naví...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Za volantem seděli opilí. Řidič to na strážníky zkoušel s jedním pivem

20:27 Vyškov: Za volantem seděli opilí. Řidič to na strážníky zkoušel s jedním pivem

Hlídka městské policie, která v okolí Sídliště Osvobození prováděla kontrolní činnost, si v neděli 2…