Olomouc: Konec prázdnin dětem zpestří hasiči a strážníci

22.08.2016 21:25

Žádný smutek, ale dobrá nálada, to je hlavní cíl programu, připraveného pro děti na předposlední prázdninový den. Na Horním náměstí mohou děti spolu s dobrovolnými hasiči a městskou policií zažít bezpočet soutěží a atraktivních ukázek, to vše pak završí oblíbená hromadná pěnová koupel. Tradiční akce Rozloučení s prázdninami se odehraje v úterý 30. srpna.

Olomouc: Konec prázdnin dětem zpestří hasiči a strážníci
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

Nejen děti, ale i dospělé čeká od 13 hodin nabité odpoledne s atraktivním programem. K prohlédnutí bude hasičská technika i technika městské policie, zájemci si mohou vyzkoušet třeba i simulátor opilosti a simulátor nárazu. Pro děti budou připraveny zábavné soutěže o ceny a malování na obličej, vydovádět se mohou také na velké nafukovací skluzavce. „Nabídka je opravdu atraktivní. Například v rámci prezentace městské policie si děti mohou vyzkoušet skládání nábojnic či protiúderový komplet a mohou si dokonce zastřílet v laserové střelnici,“ zve na Horní náměstí náměstek primátora Martin Major.

Okolo 15 hodin proběhne slavnostní nástup zástupců všech jednotek dobrovolných hasičů statutárního města Olomouce. Následně pak svou rychlost poměří v soutěži požárního útoku, mezi sebou se utká také několik družstev žen. „Následovat bude dětmi tolik oblíbená pěnová koupel,“ dodává Martin Major.

Úplné finále akce obstará zhruba v 17 hodin vyhlášení vítězných družstev.

Tradiční setkání s hasiči a městskou policií se koná pod záštitou náměstka primátora Martina Majora. Akce se koná za každého počasí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

20:27 Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

Neřešte úřední hodiny a neztrácejte čas u přepážky. Mějte místní poplatky jednoduše pod kontrolou a …