Olomouc: Na Šibeníku budou rekonstruovat plynovod, změní se trasy autobusových linek

13.04.2022 11:39 | Tisková zpráva

V termínu od pondělí 11. dubna do pátku 13. května budou probíhat stavební práce v ulici Na Šibeníku. V místech přechodu pro chodce bude plynárenská společnost rekonstruovat plynovod.

Olomouc: Na Šibeníku budou rekonstruovat plynovod, změní se trasy autobusových linek
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

Z tohoto důvodu bude komunikace uzavřena pro veškerý provoz s výjimkou autobusů, kterým bude umožněn průjezd ve směru od křižovatky s ulicemi Erenburgova a Tomkova.

Uzavírka komunikace ovlivní provoz autobusových linek č. 10, 20, 21 a 29, které budou provozovány podle výlukových jízdních řádů zveřejněných na zastávkových označnících a na stránkách DPMO, a.s.

Linky č. 10, 21 a 29 ve směru od Třídy Míru k ulici Erenburgova nebudou obsluhovat zastávku Šibeník a zastávka Gymnázium Hejčín se přesune k přenosnému označníku v ulici Tomkova. V opačném směru budou zastávky v provozu bez omezení.

Linka č. 20 pojede ze zastávky Náměstí hrdinů na zastávku U Zlaté koule a na zastávku Na Trati. V tomto směru nebude obsluhovat zastávky Šibeník a Gymnázium Hejčín. V opačném směru budou zastávky v provozu.

Původní požadavky investora zahrnovaly delší termín stavebních prací a úplnou uzavírku včetně spojů MHD. Díky jednání odboru dopravy olomouckého magistrátu byl termín uzavírky minimalizován.

Přesný popis změn najdou cestující na stránkách www.dpmo.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

Výkupné

Kolik by se mělo platit za jednoho nepřijatého migranta a komu? Kdo bude rozhodovat a kontrolovat komu a na co byly peníze přiděleny? A není tak trochu jak obchodovat s býlím masem?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Máme ocenění za nejlepší architekturu v historickém prostředí

22:28 Pardubice: Máme ocenění za nejlepší architekturu v historickém prostředí

Na začátku týdne byly oznámeny výsledky Ceny Klubu Za starou Prahu za novou stavbu v historickém pro…