Olomouc: Nový klip sází na patriotismus a vybízí k podpoře místních podnikatelů

25.05.2020 11:38

Osobnosti města motivují občany v krátkém videu k podpoře místních firem a živnostníků. K nakupování u olomouckých firem zde vyzývají např. šéfkuchař Přemek Forejt, primátor Mirek Žbánek, rektor Jaroslav Miller či fotbalový internacionál David Rozehnal.

Olomouc: Nový klip sází na patriotismus a vybízí k podpoře místních podnikatelů
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

V klipu s názvem „Nastartujme Olomouc“, který vznikl s podporou města, vystupuje celkem 16 osobností napříč obory. Známé persony olomoucké vědy, kultury, sportu i církve vyzývají občany, aby podpořili místní podnikatelský sektor. Video je k vidění na webu statutárního města a na jeho profilech na sociálních sítích.

„Věříme, že tento apel osobností občané vyslyší,“ říká primátor Mirek Žbánek, který ve videu spolu s ostatními osobnostmi vystupuje. „Budeme rádi, když se další obce inspirují, protože pomoci nyní potřebují všichni lokální soukromníci,“ dodává primátor.

„Klip představuje unikátní počin mezi obcemi a regiony ve snaze podpořit místní podnikatele,“ uvádí jeho autor Lukáš Uchytil. Všechny osobnosti vystoupily bez nároku na honorář.

Video najdete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.