Olomouc: Rozloučení s Moravským divadelním létem na fortu Křelov

24.08.2023 19:26 | Tisková zpráva

Tečku za open air představeními Moravského divadla Olomouc udělá open air představení na fortu Křelov. Program v sobotu 2. září láká děti i dospělé.

Olomouc: Rozloučení s Moravským divadelním létem na fortu Křelov
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

Dopoledne bude patřit dětem a Minioperám, večer si mohou diváci užít oblíbenou komedii Sluha dvou pánů. Během celého dne bude v prostorách fortu probíhat doprovodný program pro děti i dospělé. „Už v deset hodin odehraje soubor opery a operety spolu s dětmi z Baletního studia při Moravském divadle Olomouc a členy Dětského pěveckého sboru BoDo centrum, hudební pohádky Miniopery od autorů Uhlíře a Svěráka. Malí diváci se mohou těšit na pohádky o Budulínkovi, Šípkové Růžence a Červené Karkulce,“ popisuje mluvčí olomouckého divadla Pavlína Dočkalová. V 19 hodin začne kultovní komedie Sluha dvou pánů, která je na repertoáru činohry už deset let. V hlavní roli Truffaldina se představí Roman Vencl.

Od 9 hodin bude v areálu probíhat doprovodný program, který připravuje Ateliér Moravského divadla Olomouc ve spolupráci s Fortem Křelov XVII. Na své si přijdou děti i dospělí. „Čekají na ně ukázky starých řemesel s možností vlastní výroby v mincovně, tiskárně nebo kovárně, prohlídky kasemat a muzea, výtvarné a dramatické dílničky a soutěžní stanoviště,“ doplňuje mluvčí Dočkalová.

Vstupenky je možné zakoupit v pokladně divadla nebo online.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

kampaň

Kde máte důkaz, že jsou všichni mimo vás ,,Putinovi užiteční idioti“? Nešíříte náhodu dezinformace, proti kterým paradoxně tak bojujete? A myslíte, že touto negativní kampaní docílíte něčeho pozitivního, třeba zklidnění politické situace v zemi? To je takový problém vést kampaň tak, že budete prezen...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká Lípa: Od června se bude možné na úřadě prokázat občankou v mobilu

22:28 Česká Lípa: Od června se bude možné na úřadě prokázat občankou v mobilu

Čím dál tím víc věcí se v našem životě elektronizuje, kartičky po kapsách tak nosí čím dál tím méně …