Opava: Kulturní organizace OKO nabízí červenec, plný pohody

29.06.2022 21:23 | Tisková zpráva

V červenci v Opavské kulturní organizaci pokračují páteční letní party s názvem Léto na terase. Vyzdobená terasa Obecního domu na Ostrožné ulici nabízí koncerty, talk show i zajímavé historky.

Opava: Kulturní organizace OKO nabízí červenec, plný pohody
Foto: liberix.cz
Popisek: Opava

„Náš večerní prázdninový program jsme i letos částečně situovali právě na terasu Obecního domu. Páteční nebo sobotní večery rozproudí letní párty s různou tématikou a pro velký zájem pokračuje na terase i ranní cvičení pro celou rodinu, a to od 9:00 hodin 9. a 23. července. Vede ho zkušená lektorka Marie Ševčíková a je zaměřeno na protažení a posílení celého těla s využitím prvků jógy, pilates a cviků pro zdravá záda,“ říká Eva Týlová ředitelka Opavské kulturní organizace.

První den prázdnin (1. 7.) bude na terase koncertovat folková skupina Kopyto, v sobotu (2. 7.) je pak připraven koncert, spojený s historkami z cest busking vandrovníka Lubyna. V pátek 15. července čeká návštěvníky večer s cimbálovou muzikou skupiny Kubalovci, další pátek (22. 7.) terasu ovládne talk show Sandry Pogodové a Richarda Pogody s názvem Hoď se do Pogody. Poslední červencový pátek (29. 7.) rozezní terasu DBN Mejdan s opavskou partou DnB Clownfish.

Pokud se chcete vydat na výstavu, v červenci nabízí Opavská kulturní organizace v Galerii Eisler malby Petry Švecové, nazvané Chůze lesem, ve foyer Obecního domu najdete panelovou výstavu „Opava secesní II.“ „Prostory expozice Cesta města nabízí kromě stále instalace k dějinám Opavy také výstavu s názvem Kořeny Joy Adamsonové a také její unikátní botanické kresby Flora Africana. V Domě umění je pak k vidění výstava FREI umělecké skupiny Gottfrei,“ sdělila Natálie Janyšková, dramaturgyně Opavské kulturní organizace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Souhrnnou rozpočtovou rezervu města posílí 231 milionů korun

10:29 Hradec Králové: Souhrnnou rozpočtovou rezervu města posílí 231 milionů korun

Z loňského finančního vypořádání rozpočtu města má Hradec Králové přebytek volných zdrojů více než 2…