Opava: Město nabízí uvolněné byty k pronájmu

06.11.2014 18:47

Opavská radnice nabízí zájemcům o bydlení 5 volných bytů v městských domech. Přihlášky do výběrového řízení je možné podávat do 3. 12. 2014.

Opava: Město nabízí uvolněné byty k pronájmu
Foto: liberix.cz
Popisek: Opava

Město Opava vypisuje výběrové řízení na 5 volných bytů v městských domech. Jedná se o byty velikosti 2+1 na adresách Mezi trhy 1, Mezi Trhy 5 a Hrnčířská 15A, byt velikosti 3+1 na adrese Horní náměstí 50 a byt velikosti 1+1 na adrese Mezi Trhy 6. Termíny prohlídek bytů jsou stanoveny na 12. 11. 2014 a 26. 11. 2014 a začínají vždy v 9.00 na adrese Horní náměstí 50. Přihlášky do výběrového řízení je možné podávat do 3. 12. 2014.

Při současném způsobu pronájmu bytů je hlavním kritériem pro přidělení uvolněného bytu výše měsíčního nájemného (uvedené za 1 m2 podlahové plochy bytu), kterou stanoví žadatel do předepsaného formuláře Žádosti o pronájem městského bytu. Pořadí nabídek je stanoveno tak, že na prvním místě se umístí nabídka, která se nejvíce blíží nájemnému vypočtenému z průměru nabídek za každý jednotlivý byt zvýšenému o 10 %. Současně je změněn způsob otevírání obálek s žádostmi o pronájem městského bytu, které bude uskutečněno za přítomnosti veřejnosti, a to ve stanoveném termínu v zasedací místnost rady města na Horním náměstí 69, v přízemí budovy vlevo od výtahu dne 10. 12. 2014 ve 14.00. Podrobnější informace o novém způsobu obsazování městských bytů najdete v zásadách pro pronajímání městských bytů.

Případné dotazy vám budou zodpovězeny buď přímo při prohlídkách bytů, nebo na telefonním čísle 553 756 804.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: opava-city.cz

odškodnění

Pane poslanče, dobrý den, co si myslíte o tom, za jakých podmínek chce Praha poskytnout pozůstalým po obětech střelby na FF finanční pomoc? Já si troufnu říci, že je to až nehumánní, a že je celý ten dotazník je jen zástěrkou, jak nepomoci. Zajímalo by mě taky, zda nějaké odškodnění vyplatil stát? M...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Dopravu na rušné křižovatce řídí strážníci ručně

11:33 Jablonec nad Nisou: Dopravu na rušné křižovatce řídí strážníci ručně

Od pondělí 27. května dopravu na velmi frekventované jablonecké křižovatce Palackého – U Přehrady v …