Opava: OKO hledá mladé reportéry pro vznikající TV tým

03.10.2020 9:37

Opavská kulturní organizace (OKO) se pouští do nového projektu, ve kterém chce zapojit mladé kreativní lidi do tvorby TV reportáží, mapujících dění v Opavě.

Opava: OKO hledá mladé reportéry pro vznikající TV tým
Foto: liberix.cz
Popisek: Opava

OKO chce v nejbližší době uspořádat konkurz na reportéry, kteří by prošli mediálním školením a pustili se do vlastní tvorby. „Konkurz pro reportéry ve věku zhruba od třinácti do šestnácti let chceme vyhlásit tento měsíc. Přihlásit se může každý: určitě je mezi námi spousta mladých talentů, kteří mohou uplatnit své schopnosti a třeba se i díky našemu nasměrování mohou v budoucnu vydat na profesionální žurnalistickou dráhu,“ vysvětluje Marcela Mrozková Heříková, ředitelka Opavské kulturní organizace.

Mladí redaktoři a kameramani v týmu TV OKO by natáčeli reportáže z akcí samotné organizace i města. „Ty nejlepší pak bude vysílat TV Fabex, a ke sledování budou na satelitu, anténě, UPC a dalších sítích,“ plánuje Marcela Mrozková Heříková.

Mladý TV tým OKO by také mohl nalézt zázemí v dosud nevyužitých prostorách Obecního domu, kde by mohlo vzniknout nové TV studio, pro které vedení Opavské kulturní organizace v současné době hledá profinancování.

Termín konkurzu, který se bude konat v Obecním domě na Ostrožné ulici v Opavě, vyhlásí OKO na svém facebookovém profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Písek: Na náplavce začaly vyrůstat první dvě sochy z písku

7:04 Písek: Na náplavce začaly vyrůstat první dvě sochy z písku

Sochaři začali ve středu pracovat na prvních dvou obřích pískových sochách. Ráno nákladní auto přive…