Opava má nový newsletter

26.10.2014 6:30

Po profilu na třech nejsledovanějších sociálních sítích - Facebooku, Twitteru a YouTube a nových webových stránkách jsme pro vás připravili další kanál, kterým se k vám dostanou novinky o dění ve městě - Opavský newsletter.

Opava má nový newsletter
Foto: liberix.cz
Popisek: Opava

Newsletter neboli elektronický zpravodaj bude zájemcům rozesílán na e-mailové adresy vždy ve středu odpoledne, tedy jednou týdně. "Chceme touto formou lidem poskytnout rychlý, stručný a jasný přehled o tom, co se ve městě za poslední týden událo a co se naopak v následujících sedmi dnech chystá.

Nechceme se přitom omezovat jen na městské akce. Všechny to, co najdete v newslleteru, najdete i na internetu. Výhodou tohoto zpravodaje ale je, že dostanete vše hezky pohromadě přímo do svého e-mailu i s krátkými výtahy z článků," říká Ondřej Skácel z odboru kanceláře primátora a dodává: "Uvítáme samozřejmě také postřehy a podněty k podobě i obsahu newsletterů."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: opava-city.cz

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Cheb: Karlovarská deklarace požaduje urychlenou elektrifikaci trati na Norimberk

19:06 Cheb: Karlovarská deklarace požaduje urychlenou elektrifikaci trati na Norimberk

Výsledkem česko-bavorsko-saského summitu o přeshraniční dopravě, který se za účasti českého ministra…