Opravená běžecká dráha v areálu ZŠ TGM Vimperk

06.06.2017 6:32

V průběhu měsíce května proběhla oprava poškozeného a dožilého umělého povrchu běžecké dráhy v areálu ZŠ TGM Vimperk, 1. máje 268.

Opravená běžecká dráha v areálu ZŠ TGM Vimperk
Foto: Vimperk.cz
Popisek: Vimperk

Oprava představovala zejména lokální vyspravení poškozených míst v ploše vlastní běžecké dráhy, nástřik nového polyuretanového vodopropustného povrchu, nové lajnování a  dodávku nového odrazového prkna pro skok daleký. Pro zajištění větší ochrany umělého povrchu dráhy před znečištěním byla u doskočiště zřízena čistící plocha z pryžových dlaždic a sektor doskočiště byl z důvodu nutnosti jeho většího zabezpečení proti vniku dešťové vody obepnut odvodňovacím žlábkem.

Opravu běžecké dráhy pro město Vimperk na základě uzavřené smlouvy o dílo zajišťovala firma SWIETELSKY stavební, s.r.o., závod Sportovní stavby, České Budějovice za cenu 244.525,-Kč vč. DPH. V případě tohoto sportoviště se jednalo o první opravu od doby jeho vybudování v roce 2005.

Projekt opravy umělé běžecké dráhy u ZŠ TGM Vimperk byl v roce 2017 podpořen dotací Jihočeského kraje ve výši 110.000,-Kč. S využitím zmíněné dotace Jihočeského kraje z programu Podpora sportu tak byla prostřednictvím realizovaného projektu opět zajištěna plná funkčnost řešeného sportoviště a zejména pak bezpečnost jeho užívání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Beitl byl položen dotaz

Ukrajina

Dobrý den, co si myslíte o novém mobilizačním zákonu na Ukrajině? A měli bychom ,,vyhostit" Ukrajince, kterých se to týká? Mně to přijde nehumánní, Češi v minulosti (např. za okupace) taky ve velkém emigrovali a podle všeho se ani teď nehrnou do armády, a to nejsme ve válce. Ani já bych do války své...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň staví velkokapacitní parkovací dům na Světovaru, pojme přes 400 aut

22:15 Plzeň staví velkokapacitní parkovací dům na Světovaru, pojme přes 400 aut

Plzeň zahájila stavbu velkokapacitního parkovací domu se zelenou střechou a stáním pro elektromobily…