Orlová: Přípravy na zimní sezónu vrcholí

17.07.2022 19:33 | Tisková zpráva

V úterý 12. července proběhl poslední provozní den in-line plochy na zimním stadionu. Následující den došlo k demontáži plochy, která byla odvezena a uskladněna na příští rok. Nyní proběhne oprava nátěru lajn na betonové ploše a dojde k výměně některých zářivkových trubic osvětlení ledové plochy.

Orlová: Přípravy na zimní sezónu vrcholí
Foto: wikipedia
Popisek: Orlová

V současné době finišuje také výměna aku nádoby na čpavek, o které společnost již dříve informovala. Následně proběhnou zkoušky celé technologie, aby bylo možné zahájit chlazení ledové plochy ve stanoveném termínu.

Před samotným zahájením chlazení projde plocha také důkladnou očistou. Společnost předpokládá, že ve čtvrtek 21. července zaměstnanci spustí technologii chlazení, která vytvoří vrstvy ledu o síle 4 až 5 cm.

V pondělí 1. srpna bude provoz zahájen programem sportovců, kterým začíná příprava na jednotlivé soutěže. „Samozřejmě počítáme i se zařazením bruslení pro veřejnost, a to od měsíce září,“ uvedla referentka marketingu Veronika Nogová.

Aktuální program ledové plochy bude opět k nahlédnutí na webových a facebookových stránkách SMO.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Klienti Naděje pomáhají s venčením psů v útulku

7:37 Mladá Boleslav: Klienti Naděje pomáhají s venčením psů v útulku

O lidech bez domova se obecně ví, že milují čtyřnohé kamarády a velmi často si je pořizují jako své …