Ostrava: Evropský šampionát juniorů ve stolním tenise jde do finále

16.07.2019 19:03

Stolní tenisty čekají v porubské RT Torax Aréně poslední dva soutěžní dny. V nich se rozhodne o držitelích medailí v jednotlivcích a ve dvouhrách. Ve hře o medaili jsou i čeští hráči, tak je přijďte podpořit. Vstup je zdarma.

Ostrava: Evropský šampionát juniorů ve stolním tenise jde do finále
Foto: worldwide.com
Popisek: Ostrava, ilustrační foto

Máte jedinečnou příležitost vidět na vlastní oči nejlepší evropské stolní tenisty v kategoriích kadetů a juniorů. V pondělí 15. a v úterý 17. července bojují o medaile v mixu, dvouhře a jednotlivcích. Ve hře o medaile jsou i reprezentanti České republiky.

Ve dvouhrách se utkají o medaile juniorka Zdena Blašková a kadeti Ondřej Květon s Helenou Sommerovou. Společně s nimi budou o medaile dál usilovat také čtyři deblové páry s českou účastí.

Dnešní program začal v 10 hodin, semifinále mixu kadetů se hraje od 12.15 hodin, semifinále mixu juniorů od 13 hodin. Následují osmifinále jednotlivců a čtvrtfinále dvouher, finálové zápasy v mixu kadetů a juniorů začínají v 20.15 hodin a slavnostní vyhlášení je naplánována na 21.10 hodin.

Úterní program startuje semifinálovými zápasy dvouher kadetů v 10 hodin, následují dvouhry juniorů a v 11.30 semifinále jednotlivců kadetů i juniorů. Finálový blok začne v 13.20 hodin. Vyhlášení výsledků a slavnostní zakončení šampionátu se uskuteční v 16.45 hodin.

Diváci mají vstup na všechny zápasy do RT Torax Arény zdarma.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín zajistí svým obyvatelům výhodnou dodávku tepla až do roku 2040

22:10 Bohumín zajistí svým obyvatelům výhodnou dodávku tepla až do roku 2040

Už jen necelý rok zbývá podle vedení společnosti ČEZ Teplárenská do ukončení výroby energií z uhlí v…