Gastronomická soutěž kuchařů ze školních jídelen se uskutečnila 16. června v Gastrocentru Střední školy společného stravování v Hrabůvce. Tématem bylo bezmasé jídlo. „Pocity? Hezké, první místo je vždycky krásné,“ svěřila se vítězkyně, která pracuje ve školní jídelně šest let. „Stejně tak by mě ale potěšilo i druhé nebo třetí místo. A soutěž? Ta je super! Snad si rodiče všimnou, že se ve školních jídelnách vaří lépe, že je to více hlídané a budou do nich posílat na obědy více dětí; to by bylo nejlepší,“ dodala Radka Čechová.
Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: PV




