Ostrava: Nové piknikové místo s posezením a grilem vzniklo Na Honculi

24.09.2020 7:35

Na Honculi u Odry v ostravském obvodu Stará Bělá vzniklo piknikové místo s posezením a grilem. Jeho výstavba byla podpořena z programu fajnOVY prostor. Vodácký klub Ahoooj na něj získal dotaci z rozpočtu města.

Ostrava: Nové piknikové místo s posezením a grilem vzniklo Na Honculi
Foto: Ostrava.cz
Popisek: Ostrava

Místo je na trase cyklostezky, lidé tam chodí na procházky, využívají ho rybáři, hasiči, skauti a tělovýchovné jednoty. Nové piknikové místo s posezením a grilem vzniklo Na Honculi 22/9 2020 Na Honculi u Odry v ostravském obvodu Stará Bělá vzniklo piknikové místo s posezením a grilem. Jeho výstavba byla podpořena z programu fajnOVY prostor. Vodácký klub Ahoooj na něj získal dotaci z rozpočtu města. Místo je na trase cyklostezky, lidé tam chodí na procházky, využívají ho rybáři, hasiči, skauti a tělovýchovné jednoty. Nové piknikové místo s posezením a grilem vzniklo Na Honculi Na Honculi je teď příjemné a pohodové místo k odpočinku. Foto: MMO Na tomto místě se také konají konají se tam různé, už tradiční komunitní akce.

Cílem dotačního programu fajnOVY prostor, do kterého město vložilo dalších pět milionů korun, je zlepšení vzhledu ulic, náměstí, parků a dalších veřejných míst podle vlastních nápadů veřejnosti. Ostrava ho poprvé vyhlásila v roce 2017 a od té doby finančně podpořila celkem již 31 projektů částkou 8,5 milionu korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…