Otrokovice: Nový sportovní areál na Baťově zahajuje zkušební provoz

15.01.2012 6:30

Zkušební provoz se rozbíhá na nově vybudovaném Veřejném sportovně společenském areálu Otrokovice – Baťov. Do konce dubna tak mohou organizované sportovní oddíly vyzkoušet fotbalové hřiště s umělým povrchem. Veřejnosti zůstávají prozatím brány sportoviště uzavřené, a to především z bezpečnostních důvodů.

Otrokovice: Nový sportovní areál na Baťově zahajuje zkušební provoz
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

Správcovstvím Veřejného sportovně společenského areálu byla pověřena městská obchodní společnost TEHOS. „Správce bude dohlížet nad provozem sportovního areálu a evidovat návštěvnost tak, aby v závěru března mohl provést vyhodnocení. Podle něj bude také upraven provozní a návštěvní řád, který je dočasně pro sportoviště přijat. Na konci dubna proběhne slavnostní otevření. Následně bude moci areál navštěvovat také veřejnost,“ přiblížil starosta města Otrokovice Jaroslav Budek.

V budově areálu pokračují činnosti spojené s nutnými instalacemi vnitřního vybavení, zkoušky všech hydromasážních systémů, sauny, whirlpoolu a dalšího wellness zařízení. Veřejnost se tak již brzy dočká nového místa pro relaxaci a odpočinek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: otrokovice.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

7:17 České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

Město České Budějovice představilo jednoznačné plány k výstavbě akvaparku na levém břehu Vltavy, pob…