Otrokovice: Už rok upozorňují občany SMS na výpadky elektrické energie

06.02.2015 17:15

Výpadky elektrické energie, vody, tepla, dopravní omezení, uzavírky u důvodů oprav a další. To jsou oznámení, která jsou zasílána občanům s trvalým pobytem v Otrokovicích prostřednictvím informačních SMS zpráv, pokud jsou zaregistrováni v databázi systému a pokud městu odpovědné subjekty dané informace sdělí. Tato služba občanům trvá již rok a nové registrace jsou stále možné.

Otrokovice: Už rok upozorňují občany  SMS na výpadky elektrické energie
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

Prostřednictvím SMS lidé dostávají zprávy zejména o omezeních, která výkonem svých činností způsobí samo město Otrokovice. Veškerá další důležitá oznámení jsou zasílána v případě, že je město obdrží od subjektu, na jehož straně překážka vznikla.

Registrace prostřednictvím e-mailu:

Občané s trvalým pobytem v Otrokovicích e-mail odešlou na adresu infosms@muotrokovice.cz a do zprávy uvedou:
Předmět: REGISTRACE INFO SMS
Text: jméno, příjmení, ulici a číslo popisné

Registrace formou SMS zprávy:

Občané s trvalým pobytem v Otrokovicích odešlou SMS na číslo 725 517 675 a uvedou své jméno, příjmení, ulici a číslo popisné ve tvaru:

#infosms#jmeno prijmeni ulice cp

Příklad registrační SMS zprávy: #infosms#Frantisek Koudelka nam.3 kvetna 1340

Odeslaná registrační SMS je zpoplatněna dle tarifu operátora. Další využívání služby je zcela zdarma, veškeré náklady za budoucí doručené informační SMS zprávy hradí město Otrokovice.

Zrušení odběru SMS zpráv může být provedeno zasláním jedné SMS ve tvaru: #infosms#odregistruj na číslo služby: 725 517 675 nebo e-mailem na infosms@muotrokovice.cz

Služba krizových SMS a informačních SMS zůstává oddělena, uživatel si tak může vybrat, zda chce dostávat všechny zprávy, nebo jen některé z nich. Krizové SMS se odesílají pouze při vzniku nepředvídané, mimořádné či krizové situace, v jejímž důsledku může dojít k ohrožení zdraví, životů a majetku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: otrokovice.cz

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tábor ošetřuje stromy na třídě 9. května pneumatickým rýčem

16:31 Tábor ošetřuje stromy na třídě 9. května pneumatickým rýčem

Na třídě 9. května provádějí zaměstnanci Technických služeb Tábor (TST) od 2. května 2024 ošetření k…