Otrokovice: Vstupné na koupaliště a ROŠ zvýšeno nebude

16.04.2021 19:31

Každý rok posuzuje Rada města Otrokovice výši cen vstupného na Městské koupaliště Otrokovice a Rekreační oblast Štěrkoviště. Na minulém jednání rady města bylo rozhodnuto, že základní vstupné na Městské koupaliště se nebude navyšovat. Nemění se ani výše vstupného do Rekreační oblasti Štěrkoviště.

Otrokovice: Vstupné na koupaliště a ROŠ zvýšeno nebude
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

V souvislosti s pořízením nového pokladního systému a turniketů je však struktura ceníku na Městské koupaliště na rok 2021 mírně upravena. „Základní cena celodenního vstupného pro dospělého zůstává ve výši 60 Kč. Nově je ale sjednoceno zlevněné celodenní vstupné ve výši 20 Kč pro děti ve věku 6-15 let, držitele průkazu ZTP a nově pro seniory nad 65 let. O desetikorunu se zvýší půjčovné lehátka, a to z 20 na 30 korun,“ vyjmenoval změny Tomáš Morys, jednatel TEHOSU, pod jehož správu koupaliště spadá.

Ceny vstupu do areálu Rekreační oblasti Štěrkoviště zůstávají ve stejné výši jako minulý rok.

„V současné době není bohužel jasné kdy a za jakých podmínek budou koupaliště v České republice z důvodu epidemiologické situace zprovozněna, zároveň ale musíme v předstihu nastavit nový systém s turnikety. Bližší informace a instrukce pro návštěvníky koupaliště ohledně fungování turniketů budou veřejnosti sděleny až bezprostředně před zahájením letní rekreační sezóny, což bývá na přelomu května a června,“ uvedla starostka Hana Večerková.

Ceny vstupného naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…