Otrokovice otevřely Turistické informační centrum

19.01.2014 13:53

Po dlouhých letech, kdy Otrokovice zvažovaly otevření Turistického informačního centra, je to tady. V přízemí Otrokovické BESEDY od dnešního dne budou mít obyvatelé i návštěvníci města všechny informace jako na dlani.

Otrokovice otevřely Turistické informační centrum
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

Slavnostního přestřižení pásky se ujali starosta města Otrokovice Jaroslav Budek spolu s místostarostou Milanem Plesarem.

Turistické informační centrum vzniklo v prostorách bývalého předprodeje, který byl stavebně upraven a vybaven tak, aby splňoval všechny nároky na moderní informační stánek. „Město velikosti Otrokovic si informační centrum zaslouží. Jde především o to, abychom zajistili kvalitní informování veřejnosti o všem, co potřebuje znát a na jednom místě. K předprodeji vstupenek se tak připojí další služby, jako je prodej upomínkových předmětů, parkovacích kotoučů, poštovních známek, jízdenek, informace o ubytování, stravování, turistických zajímavostech včetně všech souvisejících služeb,“ zmínil starosta města Otrokovice Jaroslav Budek s tím, že samozřejmostí jsou také platby kartou, přístup na veřejný internet i připojení Wi-Fi.

„Dnešním dnem plníme další z našich slibů. Po vybudování nového sálu v Otrokovické BESEDĚ, nové Městské televizi Otrokovice, Městské kavárně a přestěhování bistra Dragon na nádraží, otevíráme nové Turistické informační centrum. Přeji nám všem, aby se stalo vyhledávaným místem občanů Otrokovic i návštěvníků našeho města. V rámci Otrokovické BESEDY, kterou jsme za uplynulé tři roky změnili k nepoznání, se chceme nyní věnovat spolu s vedením Otrokovické BESEDY zkvalitnění programové nabídky a zlepšení efektivity všech vykonávaných činností,“ přiblížil místostarosta Otrokovic Milan Plesar.

Slavnostní otevření se neslo v duchu RETRO, které se bude v Otrokovicích prolínat celým rokem 2014 jako pozvánka na Otrokovické letní slavnosti. V infocentru se tak rozdávaly malé pozornosti jako žvýkačky PEDRO či céčka. Přítomné zaujal svým vstoupením i mladý talentovaný zpěvák, hudebník, skladatel a muzikálový herec Matěj Tauš, který ve svých 15 letech napsal úspěšný muzikál Naše ulička a pro tuto příležitost si připravil několik hitů Michala Davida.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: otrokovice.cz

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

11:33 Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

Některé projekty v krajském městě se neobejdou bez dobré spolupráce a komunikace mezi krajem a měste…