Pardubice: Adventní výstava oživí budovu reálky

02.12.2017 13:44 | Zprávy

talo se již tradicí, že Pardubický kraj na začátku posledního měsíce roku organizuje adventní prodejní výstavu výrobků, které vytvořili klienti poskytovatelů sociálních služeb.

Pardubice: Adventní výstava oživí budovu reálky
Foto: pardubice.eu
Popisek: Pardubická radnice

Ve středu 6. prosince od 10 do 16 hodin si tak budou moci návštěvníci v budově Reálky zakoupit ručně vyráběné adventní věnce, svícny a mnoho dalších hezkých předmětů. Součástí akce, která se koná pod záštitou radního pro sociální péči a neziskový sektor Pavla Šotoly, budou také vánočně laděná vystoupení.

„Návštěvníci adventní výstavy mají v tomto předvánočním čase jedinečnou možnost seznámit se se zručností uživatelů sociálních služeb a podpořit jejich činnost. Zároveň mohou zakoupením drobných dárků potěšit blízké ze svého okolí,“ řekl radní Pavel Šotola a zároveň pozval návštěvníky na kulturní část programu. „Součástí výstavy budou tři vystoupení v podání klientů z Domova na rozcestí Svitavy, z Centra sociální péče města Ústí nad Orlicí a ze SeniorCentra Skuteč,“ dodal radní Šotola s tím, že veškerý výtěžek zůstane sociálním zařízením na nákup materiálu či dalších potřebných věcí pro klienty.

Mezi vystavujícími budou jednak poskytovatelé sociálních služeb z řad neziskových organizací, tak i příspěvkových organizací zřizovaných Pardubickým krajem a obcemi v regionu.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

porodnost

Paní Schillerová, nemyslíte, že alfou a omegou zvýšení porodnosti je kromě toho, co píšete hlavně zvýšení životní úrovně občanů ČR a zvýšení mezd? A jestli si to myslíte, máte i plán, jak toho docílit? A co jste proto udělali dosud - třeba za období, kdy jste byli ve vládě a třeba vy sama jste byla ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Festival Inovujeme Plzeň představil moderní technologie v medicíně a lékařství

19:27 Plzeň: Festival Inovujeme Plzeň představil moderní technologie v medicíně a lékařství

Roboti a drony všech druhů a velikostí, umělá inteligence, elektromobilita, virtuální realita i ta s…