Pardubice: Cizinec se chtěl ze záchytky probourat

14.03.2022 16:43 | Tisková zpráva

Že mají podnapilé osoby občas bláznivé nápady, to už strážníci vědí. Pod obraz zpitý cizinec (29) předvedl celou paletu šíleností. Nejprve byl vulgární a agresivní v jedné herně. Když jej přijeli zkrotit strážníci, začal vyvádět jako pominutý.

Pardubice: Cizinec se chtěl ze záchytky probourat
Foto: pardubice.eu
Popisek: Pardubická radnice

Kladl aktivní odpor a i přes značně stíženou koordinaci chtěl hlídku vyzvat na pěstní souboj. Velmi rychle byl muži zákona sveden k zemi a spoután. Převoz na záchytku se tak obešel bez větších scén, pokud pomineme jeho permanentní slovní výlev. V lékařském zařízení ovšem vycítil další šanci při sejmutí pout. Okamžitě se začal sebepoškozovat údery pěstmi do zdi, když se zklidnil, byl přemístěn na pokoj, kde se nadechl k další akci.

Tentokrát chtěl do praxe převést hit kapely Mňága a Žďorp a se zápalem sobě vlastním „se zkoušel prokopat ven.“ Útěk si chtěl pojistit i vylomením mříží. Strážníci spolu se zdravotnickým personálem opět zakročili a vzhledem k jeho agresivitě zajistili, že se cizinec již bez dalšího řádění vyspal do střízlivosti. Poté co se odezněla intoxikace alkoholovým démonem, byl za své řádění dořešen pokutou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

20:27 Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

Neřešte úřední hodiny a neztrácejte čas u přepážky. Mějte místní poplatky jednoduše pod kontrolou a …