Pardubice: Domácí péči lze podpořit i na radnici

16.09.2019 20:21

Až do konce září mohou lidé podepisovat petici za záchranu domácí zdravotní péče, organizovanou Charitou. Podpisové archy jsou k dispozici i na podatelně pardubické radnice na Pernštýnském náměstí.

Pardubice: Domácí péči lze podpořit i na radnici
Foto: pardubice.eu
Popisek: Pardubická radnice

Petiční akce Doma je doma má pomoci zachránit domácí zdravotní péči. Organizátoři již nasbírali desetitisíce podpisů od lidí ztotožňujících se s požadavkem, aby politici zodpovědně řešili dlouhodobou podfinancovanost domácí zdravotní péče a tím zabránili hrozícímu kolapsu. „Chceme, aby nemocní a umírající mohli zůstat v pohodlí domova se svými rodinami a dál měli možnost využívat domácí péči placenou ze zdravotního pojištění, která je dostupná pro každého,“ stojí v petici.

Text petice, stejně jako podpisové archy, je k dispozici během úředních hodin na podatelně historické radnice na Pernštýnském náměstí. O její zpřístupnění lze požádat pracovnice podatelny v pracovní dny od 8:00, v pondělí a ve středu do 17:00, v úterý a čtvrtek do 15:30 a v pátek do 14:30.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…