Pardubice: Kvalitní služby jsou nutností pro rozvoj cestovního ruchu

23.12.2011 21:08

Pardubice Region Tourism pořádá pro zástupce subjektů působících v oblasti cestovního ruchu tematické semináře a workshopy vedené profesionály v této oblasti.

Pardubice: Kvalitní služby jsou nutností pro rozvoj cestovního ruchu
Foto: pardubice.eu
Popisek: Pardubická radnice

Hlavním tématem semináře, který se bude konat 15. prosince 2011 od 9 do 16 hodin ve Společenském sále radnice na Pernštýnském náměstí, bude Kvalita služeb – zásadní podmínka rozvoje cestovního ruchu.

„Pozvání na seminář přijali zkušení školitelé - Pavel Winter, který má patnáctileté zkušenosti s vedením obsluhujícího personálu v hotelech Radisson Blu Alcron, Mandarin Oriental, bruselské restauraci Sea Grill a Zlatá Praha a své profesní zkušenosti předává dál i v Pražském kulinářském institutu. Tématem jeho přednášky je důležitost a význam kvalitního servisu, komunikace s hosty, odbornost a osobní nasazení obsluhujícího personálu,“ říká manažerka cestovního ruchu Vladislava Kerlesová.

Dalšími přednášejícími boudou Kateřina Hicks Pavlitová, která má patnáctileté zkušenosti s komunikací v cestovním ruchu a gastronomii a deset let řídila pobočku agentury CzechTourism v New Yorku, odkud dodnes čerpá inspiraci o nejnovějších kulinárních trendech. Nyní řídí oddělení public relations hotelu Mandarin Oriental. Tématem její přednášky bude marketingová komunikace hotelů a restaurací v praxi, její způsoby a metody. Do Pardubic zavítá také Jarmila Šagátová, lektorka, která má dvacetileté zkušenosti v řízení aktivit v oblasti rozvoje lidských zdrojů, vzdělávání a především prosazování tématu bezbariérového cestování v České republice a přístupu subjektů v cestovním ruchu k osobám se zdravotním postižením. Hovořit bude o cestovním ruchu bez bariér v kostce.

„Přednášet přijede také Roman Vaněk, zakladatel Pražského kulinářského institutu a autor mnoha odborných kuchařských knih, DVD a článků. Známý gastronom pohovoří na téma Jak „nepřilákat“ hosta,“ dodává Kerlesová.

Účast na akci je bezplatná, její harmonogram najdete na www.ipardubice.cz/seminare-a-workshopy/. Akce se bude konat v rámci projektu Pardubicko – v cestovním ruchu si musíme pomáhat – společně za jeho udržitelný rozvoj, který se spolufinancován Regionálním operačním programem NUTS II Severovýchod.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Mesto-pardubice.cz

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

22:28 Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

Jablonci nad Nisou se ve vysoké konkurenci podařilo obhájit loňské krajské prvenství. Druhou příčku …