Pardubice: Policejní prezident ocenil policisty i politiky

14.03.2014 6:40

Statečnost jedné policistky a čtyři jejích kolegů z Pardubického kraje ocenil dnes policejní prezident. Ocenil také práci primátorky města Pardubic Štěpánky Fraňkové a hejtmana Pardubického kraje Martina Netolického.

Pardubice: Policejní prezident ocenil policisty i politiky
Foto: pardubice.eu
Popisek: Pardubická radnice

Medaile  Za statečnost, Čestnou medaili Policie České republiky a Plakety Policie České republiky oceněným dnes v budově krajského úřadu slavnostně předal 1. náměstek policejního prezidenta Tomáš Tuhý a ředitel Krajského ředitelství policie Pardubického kraje Radek Malíř. 

"Plaketu Policie ČR za příkladnou a aktivní spolupráci s PČR při řešení záležitostí vnitřního pořádku a bezpečnosti., kterou jsem převzala, vnímám jako projev uznání celému vedení města. Ve věci spolupráce nejen s policií, ale se všemi složkami integrovaného záchranného systému jsme zajedno. Jde přece o bezpečnost našich občanů," řekla primátorka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pardubice.eu

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…